DEN HELDER - Landschap Noord-Holland beschermt natuur en landschap in Noord-Holland met circa 80 bevlogen medewerkers en meer dan 7.000 vrijwilligers. Het Beheerteam Wadden en Duinen zorgt onder andere voor de natuurgebieden Balgzand, Mariëndal, Helderse Duinen (van Den Helder tot Callantsoog), het Wildrijk, Kruiszwin, Nollen Den Helder, Eendenkooi 't Zand en vele weidegronden in het westelijk deel van West‐Friesland, globaal gelegen tussen Schagen en Hoorn.

Het Beheerteam bestaat uit vijf medewerkers en een enthousiaste groep vrijwilligers en is gehuisvest in Bezoekerscentrum De Helderse Vallei in Den Helder. Voor de vrijwilligersgroep die elke dinsdag in de natuurgebieden rondom Den Helder aan de slag gaat, zoeken we drie nieuwe beheervrijwilligers.

Wat ga je doen

De boswachters en de vrijwilligersgroep hebben hulp nodig voor het beheer van de natuurgebieden rondom Den Helder. De werkzaamheden bestaan uit veel voorkomende werkzaamheden in het beheer van de gebieden zoals hooien, snoeien en reparaties aan hekwerken.

Wat vragen wij
Een vrijwilliger natuurbeheer en terreinonderhoud moet in teamverband kunnen en willen werken. Een redelijke conditie is belangrijk voor het omgaan met handgereedschap, zoals hand- en beugelzaag, hark en hooivork. Verder vragen wij belangstelling voor en affiniteit met natuur en met het werk van Landschap Noord-Holland.

Wat bieden wij
Het doen van zinvol en leuk werk op unieke locaties met mensen die hetzelfde doel nastreven: een mooier Noord-Holland. De mogelijkheid om kennis op te doen en wegwijs te worden in natuurgebieden van Landschap Noord-Holland en een blik in de keuken van een natuurbeschermingsorganisatie. Begeleiding bij het werk en de mogelijkheid om cursussen te volgen voor natuurkennis of bediening van gereedschappen en machines.

Samen maken we Noord-Holland nog mooier!
Heb je belangstelling of wil je nadere informatie? Stuur dan een e-mail met motivatie en je naam, adres en telefoonnummer naar Chris van der Vliet: c.vandervliet@landschapnoordholland.nl of bel 06 - 51 57 82 54.

Lees meer op:
www.landschapnoordholland.nl/wat-jij-kunt-doen/vacatures