DEN HELDER - Walk&Talk is de maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7. Tijdens deze bijeenkomsten delen de aanwezigen ervaringen met elkaar, leggen contacten en ontvangen tips en suggesties die helpen bij de zoektocht naar een geschikte baan. Iedere maand is er een andere gastspreker die over een toepasselijk onderwerp vertelt.

Woensdagochtend 29 mei zijn Ina Godrie en Anneke Haleber aanwezig, zij zijn adviseurs van het Leerwerkloket Noord-Holland Noord. Ze houden een presentatie over wat het Leerwerkloket doet en wat het kan betekenen voor werkzoekenden. Ze geven algemeen advies over de diverse kansen en mogelijkheden. Na afloop is er volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen of tips uit te wisselen met andere deelnemers. Ook is het mogelijk om een individueel gesprek met de sprekers te hebben.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken. De bijeenkomst begint om 10.30 uur.

Walk&Talk in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder, woensdag 29 mei, aanvang 10.30 uur, deelname is gratis, wel vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies.