DEN HELDER - Aanstaande zaterdag trapt Theater de Kampanje het nieuwe theaterseizoen 2022/2023 af met The Sound of Musicals in de Variopoolzaal. De Kampanje heeft zin om het vaste publiek te verwelkomen, maar ook nieuwe bezoekers zijn van harte welkom om zich te laten verrassen bij de mooiste voorstellingen. Er is altijd iets om naar toe te leven in het theater en de acteurs, cabaretiers, dansers en muzikanten staan te trappelen om weer op te treden!

Bekende namen en nieuw talent

De voorstelling Blind Date met o.a. Freek Bartels, Mart Hoogkamer, Willem (Waylon), Freek de Jonge, maar ook de dames van Vlamousse, Ed Struijlaart, Jeroens Clan, Lotte Velvet, Isabelle Beernaert en de Schippers van de Kameleon: enkele namen die dit najaar te zien zijn in De Kampanje. Met als klap op de vuurpijl twee dagen The Prom op 16 en 17 november, het ultieme musicalfeest voor iedereen vanaf 14 jaar met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Bekijk het volledige aanbod op www.kampanje.nl.

Series
Dit theaterseizoen zijn er ook zoals vanouds weer series te boeken, zoals het Zwerfabonnement, Toneelcombinatie en Kleine Zaal Girlpower. Boek een serie en koop kaarten voor diverse voorstellingen tegen een aantrekkelijke prijs. Nieuw dit seizoen is De Schijf van 5, Nederland barst van het cabarettalent, van kleinkunstenaars tot standuppers. Theater de Kampanje biedt hen graag een podium. Gek op cabaret/kleinkunst? Dan is dit een aantrekkelijk aanbod! Met de Schijf van 5 ontdek je namelijk 5 verschillende cabaretiers tegen een aantrekkelijke prijs van €60,-. Graag tot ziens in Theater de Kampanje, want theater is de ultieme vorm van ontspanning op dit moment!