DEN HELDER - Woensdagavond 30 oktober komt Petra Tjeertes naar de bibliotheek in Tuitjenhorn voor een lezing over de filosofie en behandelmethodes van de traditionele Chinese geneeswijzen. Tjeertes is acupuncturist, herbalist en coach. In haar praktijk combineert ze gezichtlezen als diagnostisch middel voor de acupunctuurbehandeling, naast de pols- en tongdiagnose. Zo kan ze aangeven welke gezondheidspreventie iemand kan inzetten.

In de traditionele Chinese geneeswijze geeft gezichtsdiagnostiek informatie over ervaringen, emoties en over de organen. Een gezicht kan laten zien hoe iemand zich voelt, wat iemand heeft meegemaakt, en hoe het met de energie van de organen is gesteld. Ook kan er worden afgelezen wat iemands capaciteiten en karaktereigenschappen zijn.

De lezing begint 30 oktober om 19.30 uur in de bibliotheek, Oostwal 6 in Tuitjenhorn. Toegang is € 5,- inclusief een kopje thee of koffie in de pauze. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.