DEN HELDER - Team Sportservice Den Helder organiseert samen met CSAV Turnlust voor de 3e keer de (rollator)loop in Den Helder. Woensdag 2 oktober vanaf 10:15 kunt u een kopje koffie of thee nuttigen en de loop start om 11:00 uur.

Wie wandelen er mee?
De loop is bestemd voor gebruikers van een rollator of een ander loophulpmiddel en voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Er wordt gedurende een half uur gelopen. Voor elke ronde die men aflegt krijgt men een stempel. De wandelaars kiezen zelf de afstand die zij willen afleggen om deze vervolgens onder begeleiding van het dweilorkest van muziekvereniging Kunstzin uit Julianadorp met elkaar te wandelen. Na afloop ontvangt u een medaille en kunt u nog gezellig nazitten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Tevens wordt u een schoudermassage aangeboden door Fysio Holland indien u dit wenst! Om 12:00 uur is de ochtend ten einde

Locatie en aanmelden
Vooraf aanmelden is verplicht en kan via deze link of telefonisch op nummer 0223-684726. De locatie van de rollatorloop is in gebouw 66 op Willemsoord te Den Helder. Het inschrijfgeld is €2,-. en mag op de dag zelf contact worden betaald. Graag gepast geld meenemen.