DEN HELDER - Het Mantelzorgcentrum organiseert op 5 maart om 13.30 uur de workshop Schrijven voor Mantelzorgers. De workshop is in Bibliotheek School 7 in Den Helder. Onder begeleiding van Nicoline van der Eyden (SchrijfBeweging) ontdekken mantelzorgers wat er in hun hoofd omgaat en wat belangrijk voor hen is. Mantelzorgers uit de regio Den Helder melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90. Voor hen is deze workshop gratis.

Schrijven kan enorm helpend en helend zijn. Tijdens deze workshop zijn mantelzorgers een moment bewust met hun eigen verhaal en gevoelens bezig, in plaats van de gevoelens van hun naaste. Door al schrijvend aandacht te hebben voor zichzelf, houden mantelzorgers het zorgen beter vol. De deelnemers schrijven op gevoel en juist niet ‘met het hoofd’. Intuïtief schrijven heet dat. Zij hebben hier geen speciale schrijfervaring voor nodig. Door gerichte schrijfoefeningen gaat het schrijven helemaal vanzelf. Aan het eind van de workshop heeft de mantelzorger meer rust in het hoofd, nieuwe inzichten, inspiratie en energie.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 085 – 018 38 90 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Mantelzorgcentrum


Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.