DEN HELDER - Kanovereniging Phoenix in Den Helder organiseert een workshop zee-kanoën. Vaar jij als zeekajakker al een tijdje op zee en wil jij je theoretische kennis weer wat opfrissen? Ben je nog niet zolang zeekajakker en wil je je kennis vergroten?

Of misschien ben je gewoon geïnteresseerd in de theorie? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! De onderwerpen die voorbij komen: veiligheid op zee, onderkoeling, uitrusting, materiaal, reddingen en je leert zelfstandig een eenvoudige zeetocht te plannen, rekeninghoudend met weersomstandigheden, getij en stroming. De workshop is op donderdag 10 en 17 maart van 19.00 tot 22.00 in het clubhuis van KV Phoenix. Het clubhuis vind je in Quelderduynpark aan de Schootenweg 2-B.

Phoenix is een kano-vereniging voor jong en oud, gelegen aan de linie. Het is een ideale beginplek voor een rondje kanoën, of suppen. Er is voor senioren een stabiele drijvende instapsteiger en jongeren kunnen lekker hun eigen tijden indelen om te varen. Ben je geen lid? Maar wel geïnteresseerd in de workshop zee-kanoën, je bent van harte welkom!

De kosten voor deze 2 avonden bedragen €20,-. Geef je op via de website www.kanovereniging-phoenix.nl of stuur een mail naar kvphoenix@hotmail.com