DEN HELDER - Op zondagmiddag 16 december 2018 organiseert de Rotary Club Den Helder voor de zesde keer de Den Helder SantaRun: deze zal plaatsvinden tijdens de koopzondag in het centrum. Na het succes van voorgaande jaren wordt de Santa Run dit jaar gezelliger dan ooit!

De SantaRun is een sponsorloop in kerstsfeer, waaraan jong en oud kan meedoen. Zo’n 300 als Kerstman verklede deelnemers leggen naar keuze wandelend of rennend een eenvoudig traject van 3 kilometer door het centrum af. Vorig jaar was de SantaRun in alle opzichten een geweldig succes!

Santa Kids Run: Ren samen met je vriendjes en vriendinnetjes in een kerstman pak! Voor iedereen tussen de 4-12 jaar oud.

Santa 5 km wandelloop: voor iedereen die van wandelen houdt. geschikt voor van jong tot oud zoals families, fervent wandelaars, ouderen en mensen met een beperking.

Santa 5 km run: Voor alle fanatieke en recreatie lopers. Ren 5 km in een kerstman pak door Heerhugowaard. Misschien ben jij wel de snelste kerstman.

Het programma:
12:30 uur: Melden bij de informatie tent, uitgifte consumptie bonnen.
13:45 uur: Warming up door Rik Niks
14:00 uur: Start Santa Run
Na de finish 'Koek en Zopie' in de tent op het Julianaplein, muzikaal begeleid door de Knorharen.
14:45 uur: Prijsuitreiking en overhandiging Cheques aan goede doelen

De kosten voor volwassen en kinderen is €10,00-, er is ook de mogelijkheid om op het Julianaplein te betalen. hiervoor ontvang je een startbewijs, officiële tijdsregistratie en een medaille.