DEN HELDER - In de week van 19 juni tot en met 23 juni is in zwembad Het Heersdiep de Nationale Zwem4daagse. Dit evenement kent jaarlijks zo’n 400 deelnemers die in deze week vier dagen lang een afstand van 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind van de week een medaille als beloning.


De officiële opening van de Zwem4daagse is op maandag 19 juni. Van maandag tot en met vrijdag kan er gezwommen worden. De zwemtijden voor de Zwem4daagse zijn van 7:00 tot 10:00 uur en van 16:00 tot 21:00 uur.

Vrijdag is de officiële afsluiting en kan iedereen zijn medaille in ontvangst nemen. Deelnemers die op donderdag klaar zijn kunnen ook die dag de medaille ophalen. Kaarten zijn vanaf heden te koop en kunnen tot en met 20 juni online of aan de kassa van het zwembad gekocht worden.

Leuke activiteiten

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. Gebruikers en verenigingen die gebruik maken van zwembad Het Heersdiep organiseren leuke activiteiten in en rondom het buitenbad.

Meer informatie en tickets zijn beschikbaar via: https://acdh.nl/zwem4daagse-den-helder-2023/