Bij Roozing Auto’s Aanhangers uit Anna Paulowna kun je terecht voor het huren van personen- en rolstoelbussen, verhuiswagens en diversen aanhangwagens in vele soorten en maten. Maar ook voor het verkopen, onderhouden of repareren van aanhangwagens. Het bedrijf is al 20 jaar een begrip in de omgeving en heeft al vele klanten mogen helpen.

Verhuur
Dankzij een rolstoelbus kunnen valide- en rolstoelgebonden personen ook zorgeloos genieten van een dagje uit. Natuurlijk kun je er ook terecht voor andere verhuurwagens. Denk aan een verhuiswagen met laadklep, diverse bussen, een personenbus voor 9 personen en diverse open en gesloten aanhangwagens, zowel enkelas als tandemas. Ook voor een autoambulance, motortrailer of bagagewagen kun je bij Roozing terecht. Ze rekenen aantrekkelijke prijzen, ook voor meerdaagse huur. Daarnaast doen zij ook speciaal transport van grote objecten.


BOVAG
De aanhangwagens bij Roozing zijn van het uitstekende merk Hapert. Tevens is Roozing gecertificeerd aanhangwagenkeurmeester en kun je je aanhangwagen bij het bedrijf laten keuren met uitgebreid onderhoudsrapport volgens de eisen van BOVAG.

Onderdelen en reparaties
Heeft je aanhangwagen of caravan een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Natuurlijk kun je ook hiervoor bij Roozing terecht. Roozing heeft een uitgebreide voorraad onderdelen.

Ben je benieuwd naar de diensten van Roozing? Kom gerust eens langs voor een praatje of advies. De koffie staat altijd voor je klaar.


Roozing Auto’s Aanhangers
Industrieterrein Kruiswijk
De Lange Ring 2
1761 AS Anna Paulowna
Tel. 0223 – 521836
www.roozingauto.nl