VELSERBROEK - HCSC bevindt zich wederom in zwaar weer nadat het zaterdagmiddag op alle fronten is afgetroefd door directe concurrent VSV. De ploeg van trainer Michel Kakisina ging in Velserbroek met 4-1 onderuit.

Blijkbaar nog niet doordrongen van het belang van de wedstrijd begonnen de Heldenaren zeer matig aan het duel en al binnen het kwartier hadden Blom en Veldhuis de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong gezet. In het vervolg van d eeerste helft mocht men vooral keeper Marlon Coco dankbaar zijn dat die score niet verder opliep.

Kort na de rust leek Clifton Gorissen de spanning terug te brengen door de 2-1 binnen te schieten, maar die hoop was van korte duur. Via opnieuw Blom en Galjé liep VSV namelijk uit naar een 4-1 zege en houdt HCSC alleen nog ADO '20 en Beverwijk onder zich in de stand.

Hekkensluiter Beverwijk is op 13 april tevens de volgende tegenstander van HCSC.