DEN HELDER - Niemand minder dan Bettine Vriesekoop opent donderdag 18 november OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop. De kick-off wordt een feestelijke middag met de komst van de oud-inwoner en kampioene tafeltennis.

Heb je jarenlang getafeltennist, speelde je soms op de camping of ben je gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Kom vanaf donderdag 18 november elke donderdag meedoen met OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop.

Kick-off 18 november
Bettine Vriesekoop verzorgt donderdag 18 november de kick-off. De middag begint om 12.15 uur, de presentatie van de tafeltennisser is om 12.30 uur. Aansluitend volgt de training. Vriesekoop is ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond en oud-inwoner van Huisduinen. De tafeltennisser beoefende de sport van 1977 tot 2002 op het hoogste niveau. Zij heeft in die tijd heel veel prijzen gewonnen, waaronder veertien keer Nederlands kampioen in het dames enkelspel en twee keer Europees kampioen.

Fit en scherp blijven
Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werken de deelnemers via tafeltennis aan een betere balans en conditie. Naast de training is er tijd voor ontmoeten van andere mensen met een kopje koffie of thee.

Traplift aanwezig
De accommodatie van de tafeltennisvereniging is gevestigd op de eerste verdieping van de firma Oosterbeek aan de G. P. Blankmanstraat in De Schooten. De zaal is overigens sinds kort ook bereikbaar via de nieuwe traplift.

Voor meer informatie over tafeltennis bij TTV Noordkop, neem contact op met Jan Mansvelders, e-mailadres jan.mansv@hotmail.com of voor OldStars met Ingrid Jonk, e-mailadres: ingridjonk@live.nl.