DEN HELDER - Vorig jaar speelden Frank Evenblij en Erik Dijkstra hun eerste Bureau Sport Theatertournee in Theater de Kampanje. Het publiek, maar zeker ook de heren zelf, beleefden een avond om niet snel te vergeten. Tijd dus voor een volgende ronde. Op 7 december zijn ze terug.

Tijdens deze tweede tournee ontvangen de presentatoren nieuwe gasten met nieuwe verhalen. Veel vertrouwde Bureau Sport-elementen komen terug: het publiek zal getuige zijn van messcherpe interviews in de verhoorwagen en tijdens meedoen met onthullen bekende topsporters de fijne kneepjes van hun vak. Daarnaast deelt het tweetal opzienbarende verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht, of te gênant om uit te zenden. Theater biedt, in tegenstelling tot tv, alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sportjournalistieke carrière van beide heren.

Reken op een interactieve, prikkelende en vrolijke avond totaaltheater met de onmiskenbare signatuur van Frank en Erik. Boordevol humor, maar immer serieus als het om de inhoud gaat.

Frank Evenblij en Erik Dijkstra maken sinds 2009 Bureau Sport voor televisie. De actualiteit volgend

ontstonden er al snel verschillende Bureau varianten: Bureau Rio, Bureau Marokko, Bureau Vooroordeel, Bureau Sport Vrouwen en Bureau Korea. In 2017 werd het programma uitgebreid met een theatertournee en een wekelijkse uitzending op Radio1.