DEN HELDER – Na het behaalde kampioenschap in de Derde Klasse is FC Den Helder één van de veertien teams die na de zomer in de Tweede Klasse zal uitkomen. JVC, dat afgelopen seizoen degradeerde, gaat spelen in de Vierde Klasse A.

FC Den Helder – Zondag 2A:
De Helderse ploeg slaagde er afgelopen seizoen in om kampioen te worden in de Derde Klasse A. Door die knappe prestatie is de Helderse ploeg komend seizoen te bewonderen in de Tweede Klasse A. Daarin treft het onder meer ZAP, dat eveneens promotie wist af te dwingen.

Tweede Klasse A: Assendelft, Beemster, FC Den Helder, De Foresters, HSV, KFC, Kolping Boys, Spartanen, SVW’27, VV Schoten, Spirit’30 SC, West Frisia, ZAP en De Zouaven.

JVC – Zondag 4A:
Door een nederlaag in de nacompetitie tegen Hugo Boys degradeerde JVC uit Julianadorp naar de Vierde Klasse. Daarin zal het voornamelijk spelen tegen ploegen uit Hollands Kroon. Tevens treft het de eilandploeg De Koog.

Vierde Klasse A: Con Zelo, DWB, DWOW, Dirkshorn, Flevo, Geel Zwart’30, JVC, De Koog, FC Medemblik, SRC, VV Schagen, Succes en Wieringerwaard.

HCSC – Zondag 3A:
Promotie werd niet behaald waardoor HCSC ook in het seizoen 2018/2019 in de Derde Klasse A van het zaterdagvoetbal zal uitkomen. Daarin mag het meerdere keren afreizen naar Amsterdam. Daarnaast treft het zeven teams die ook vorig seizoen bij de Helderse formatie in de competitie zaten.

Derde Klasse A: DVC Buiksloot, FC Castricum, ASV de Dijk, EVC, HBOK, HCSC, JOS/Watergraafsmeer, SV Kadoelen, PSZ, Purmersteijn, Reiger Boys, Sporting Andijk, Wartburgia en ZCFC.

Het speelschema zal op 17 augustus bekend worden gemaakt. Kijk hier voor alle indelingen.