DEN HELDER - Zeven cursisten zijn donderdag 28 juni succesvol gefinished bij de laatste cursusbijeenkomst van Klaar voor de Start. Deze cursus is gericht op mensen die zich door bewegen lekkerder in hun vel willen voelen.

De cursisten volgden bij SV Noordkop een 12-weekse wandel of hardloopcursus en kregen vooraf gezondheidslessen. Zij gaven aan de gezondheidslessen erg te waarderen! Die gingen over onderwerpen zoals, goed slapen, stressreductie assertiviteit en voeding. Vooral de lessen over assertiviteit sloegen goed aan. Daarnaast was de mogelijkheid om gebruik gemaakt van het aanbod bij Rik Niks om rustgevende sporten zoals Yoga uit te proberen. Dit was “heerlijk ontspannen”, aldus één van de cursisten. Juist de combinatie van gezondheidslessen en op een rustige manier opbouwen van hardlopen en wandelen hielp de cursisten om het vol te houden.

Ook interesse om een hardloop of wandelcursus te volgen die gericht is om je lekkerder in je vel te voelen? 13 september start de volgende Klaar voor de Start! Bij SV Noordkop. Geef je nu alvast op! De kosten bedragen € 27,50 voor 12 bijeenkomsten. Informatie en opgave bij Tanja Ites van Team Sportservice Den Helder. tites@teamsportservice.nl tel. 0223-684746.