DEN HELDER - Bij de start van de competitie hebben de Helderse ploegen wisselend gepresteerd. FC Den Helder en HCSC liepen tegen een nederlaag op en Zeemacht speelde gelijk. Alleen JVC wist de volle buit te halen door op bezoek bij Hugo Boys te winnen.

FC Den Helder startte het seizoen in de tweede klasse met de derby tegen ZAP. Het was Kenny Gerssen die de ploeg in de eerste helft op voorsprong schoot, maar ZAP was de betere ploeg en drukte dat na de pauze ook in de cijfers uit door doelpunten van Vrenegoor en La Croes.

In de derde klasse pakte JVC wel de volle buit op bezoek bij Hugo Boys. Maiky Raap opende de score in de eerste helft en na de gelijkmaker van de Cocq van Delwijnen bezorgde Jonard Bernardina JVC de winst.

In de vijfde klasse deelden Petten en Zeemacht de punten in een leuke wedstrijd. Na negentig minuten eindigde het in 1-1.

In de derde klasse van het zaterdagvoetbal is HCSC de competitie slecht begonnen. Tegen DEM nam men al na negen minuten een voorsprong via Remco Vet, maar de thuisploeg speelde slordig en werd daar in het laatste kwartier voor afgestraft: 1-2.