DEN HELDER - In de 2e Klasse A hebben FC Den Helder en Spirit '30 niets voor elkaar onder gedaan, en kwamen dan ook een gelijkspel overeen.

Dat het slechts 1-1 werd is een wonder want 4-4 of 5-5 had net zo goed tot de mogelijkheden behoort als er geen glansrol was voor beide keepers Philip (Den Helder) en Hoffer (Spirit). De gasten namen al snel een voorsprong via Roel Botman, maar kregen vervolgens de bal ondanks een handvol kansen niet langs de Helderse goalie. In de tweede helft was het aan de andere kant hetzelfde geval waardoor Spirit lang op weeg leek naar de zege. Elf minuten voor tijd kreeg de thuisploeg alsnog de beloning in de vorm van een doelpunt toen Tom van Zandwijk een voorzet van Gerssen op waarde wist te schatten: 1-1.