DEN HELDER - Met een knappe overwinning op Assendelft heeft FC Den Helder de weg naar het linkerrijtje weer gevonden. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Dat het zo lang 0-0 bleef was met name te danken aan keeper Jelmer Philip die zijn ploeg met enkele knape rediingen op de been hield. Aan de andre kant had Kernny Gerssen zomaar de score kunnen openen ware het niet dat hij de lat raakte.

In de tweede helft namen de gasten alsnog een voorsprong onder Glas. Met enkele wissels probeerde FC Den Helder-trainer John Dobma het tij te keren en hierin slaagde hij. David Albert zorgde voor de gelijkmaker en vijf minuten voor tijd had men geluk toen Talsma zijn eigen keeper passeerde en daarmee de punten aan FC Den Helder: 2-1.