DEN HELDER - De eerste Fiets- en Ontdekdag die Team Sportservice Noordkop dit jaar met Doortrappen organiseert, is in Den Helder, donderdag 4 mei.

Start- en eindpunt zijn bij ons kantoor (Team Sportservice Noordkop in Willemsoord, nr. 39). Vanaf 13.00 uur fiets je de Doortraproute van Den Helder en bezoek je onderweg twee Helderse instanties. Welke dit zijn, is nog een verrassing, maar je krijgt er inzicht in wat ze doen, reuze interessant!

Naast even lekker gezond bewegen op de fiets maken we tussendoor natuurlijk tijd voor een kopje koffie en thee. Je spreekt de overige deelnemers, leert nieuwe mensen kennen en geniet van een heerlijk dagje op de fiets. Rond 15.30 arriveer je weer bij ons kantoor.

Gratis fietsspiegel
Bij de start krijg je informatie over het belang van een spiegel op de fiets. En nog mooier: iedereen die nog geen spiegel heeft, krijgt er een aan het eind van de dag van onze Doortraproute-specialist Marijke de Wijs.

Aanmelden
Wil je meedoen aan deze fietstocht, meld je dan aan via mdewijs@teamsportservice.nl of 088 - 20 373 50. De kosten bedragen 1,50 euro per persoon.