DEN HELDER - John Williams, Brownie Dutch, Tim Douwsma, Yes-R, Danny Froger, maar ook voormalig profvoetballers als Glenn Helder, Kiki Musampa en Andwele Slory, en vele anderen geven vanmiddag om 14.30 uur allemaal acte de presénce op Sportpark De Dogger te Den Helder.

Organisator PaVo Events van Patrick Vogelzang heeft namelijk het RTL7-sterrenteam naar Den Helder gehaald om te spelen tegen plaatselijke trots HCSC. De ploeg van trainer Pascal Hamers, die in het afgelopen seizoen net promotie naar de 2e klasse misliep nadat men in de nacompetitie werd uitgeschakeld kijkt uit naar het duel.

Voor enkele spelers van de Helderse formatie wordt het namelijk ook een afscheidswedstrijd want Hamers speelt met zijn selectie van afgelopen seizoen. Zo doen bijvoorbeeld ook Mark Dalmaijer (komend seizoen FC Den Helder), keeper Mike Janki en Erwin van Belzen die in een vriendenteam bij Zeemacht gaat spelen nog mee.

De wedstrijd HCSC-RTL7 Sterrenteam, die onder leiding staat van scheidsrechter Juroen Koene, begint vanmiddag om 14.30 uur op De Dogger waar de poorten een uur eerder open gaan. Tickets zijn voor €5 verkrijgbaar tegen contante betaling en tevens is er een loterij waarbij mooie prijzen zijn te winnen zoals een shirt met handtekeningen van de RTL7-sterren.