DEN HELDER/JULIANADORP - Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Den Helder en Julianadorp kunnen op woensdagmiddag 13 november deelnemen aan de zevende editie van het Helders Trefbaltoernooi. Deelname aan het trefbaltoernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.

Spelregels
Een schoolteam bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers. Gemengde teams zijn toegestaan. Elk team moet door een volwassene begeleid worden. Als na het verstrijken van de speeltijd niet het gehele team is afgegooid wint het team met de meeste spelers in het veld. Bij winst wordt 3 punten toegekend, gelijk spel 1 en het verliezende team krijgt 0 punten. Uiteindelijk wordt er een finale gespeeld om de derde – vierde en tweede – eerste plaats. Tijdens de gymles, die gegeven wordt door bewegingsconsulenten van Team Sportservice, wordt het spel en de spelregels nog uitgebreid geoefend.

Meedoen
Schrijf jouw team in via de website van Team Sportservice Den Helder: www.denhelder.inschrijventeamsportservice.nl. Aanmelden kan tot 10 november.