DEN HELDER - Het JouwSportProject (JSP) biedt sportverenigingen de kans om hun tak van sport onder de aandacht te brengen bij leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Meedoen is simpel: kies 4 activiteiten/lessen binnen jouw vereniging en bied die aan via het JSP van Team Sportservice Den Helder.

Naamswijziging project
Voorheen was het project te vinden onder de naam JeugdSportProject en dat is verandert naar JouwSportProject. Op dit moment bieden we het project nog alleen aan voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Wij willen dit project in de toekomst ook aanbieden voor het aangepast sporten, volwassenen en senioren. Vandaar de naamswijziging van JeugSportProject naar: JouwSportProject.

Het project:
Jouw sportvereniging kan via het JouwSportProject twee maal per schooljaar de deuren openzetten om leerlingen kennis te laten maken met jouw tak van sport! Een kans op meer leden en een goede promotie voor de vereniging. Het JouwSportProject is bedoeld voor kinderen van de basisschool en voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Verenigingen die aan het JouwSportProject meedoen, bieden maximaal 4 activiteiten/lessen aan die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer.

Vereniging aanmelden
Aanmelden is simpel en kan tot 23 september! Ga naar www.inschrijventeamsportservice.nl, klik op de button van Team Den Helder. Vul het formulier in en Team Sportservice verspreid alle informatie naar de leerlingen uit de gemeente Den Helder en verwerkt de inschrijvingen. De 4 lessen starten vanaf 29 oktober.