HEILOO - HSV heeft zondag de tweede zege van het seizoen weten binnen te halen tegen een onmachtig FC Den Helder. De ploeg van trainer Mark Kranendonk zegevierde uiteindelijk met 4-0.

Het geplaagde FC Den Helder, trainer Pascal Hamers miste ook in Heiloo weer een handvol potentiële basisspelers, mocht zelfs de handen dicht knijpen dat de thuisploeg het vizier niet altijd op scherp had staan. Daarbij mocht het ook keeper jelmer Philip danken, de beste man aan Helderse zijde.

Het vizier van Tim van Hekken stond wel op scherp, want hij wist de toon te zetten in het duel. Binnen twintig minuten had hij al twee keer de bal tegen de touwen gekopt. Kenny Gerssen kreeg namens de bezoekers nog kans op de aansluting, maar trof de lat.

Na de rust nam HSV vervolgens verder afstand door een afstandsschot van Dennis Houtenbos en een kopbal van Rick Houtenbos.