DEN HELDER - De sporthal aan het Schapendijkje 7 te Den Helder was ooit de eerste indoortennisbaan in Den Helder en omstreken. Nadat het jaren geleden was omgebouwd tot een turnhal is sinds kort deze bijna mythische hal weer als indoor tennisbaan in ere hersteld en kan deze worden gehuurd voor een heerlijke partij tennis; tennisles of training. De hal is ook geschikt voor diverse andere sporten of verenigingen die indoor les willen geven.

Per augustus 2018 is de tennishal aan het Schapendijkje verkocht aan KZG BV. KZG BV bestaat uit 4 vrienden; Robert Kruijff, Pieter Kruijff, Wim Gerssen en Robert Jan Zagt, die tot doel hebben om de hal te optimaliseren voor een geweldig partijtje tennis!

Tennishal ‘t Schapendijkje huren?
De tennishal kan per heden gereserveerd worden door tennistrainers en particulieren die graag binnen willen tennissen. U heeft dan de beschikking over de gehele hal waarin 1 tennisbaan is gevestigd, dus u kunt in alle rust actief bezig zijn! De hal is ook geschikt voor diverse andere sporten dan tennis!

Verschillende tennistrainers maken al gebruik van deze accommodatie voor het herfst- en winterseizoen 2018-2019. Het tarief voor baanhuur bedraagt in het winterseizoen € 15,- per uur.

Meer informatie over de tennishal en online reserveren op een door jouw gekozen dag en tijd? Bekijk de website: https://www.tennishalhetschapendijkje.nl/

Vragen? Vul het contactformulier in op de website en we beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.