DEN HELDER - Menig tennisser is al druk aan het trainen in verband met de voorjaarscompetitie. In de winter en het voorjaar is het weer buiten nog wel eens onstuimig of is het gewoonweg te nat zijn om buiten te kunnen trainen. Dan is indoor trainen in tennishal 't Schapendijkje een fantastisch alternatief. Om bij een vereniging te kunnen trainen heb je vaak lidmaatschap nodig om gebruik te mogen maken van de baan of van een eventuele binnen locatie, maar een lidmaatschap is bij tennishal 't Schapendijkje niet nodig!

In tennishal 't Schapendijkje kun je het gehele jaar door tennissen en per keer betalen of een abonnement nemen voor een afgesproken periode. Tennishal 't Schapendijkje is een privé baan waar je met een team of met je maatje perfect kunt trainen.

Wil je tennistraining van een gediplomeerde trainer? Dat kan ook. Wij kunnen een trainer voor je benaderen, maar als je een trainer hebt kun je zelf online de tennishal reserveren en op een door jou gekozen tijdstip trainen. Baanhuur in de winterperiode € 15,- per uur (niet per persoon) en in de zomer € 12,50.

Tennishal 't Schapendijkje reserveren? Bezoek de website: https://www.tennishalhetschapendijkje.nl/