HOORN - Voor JVC zit het bekertoernooi er zoals verwacht op. De uitwedstrijd bij hoofdklasse Hollandia ging dinsdagavond met 3-0 verloren.

De thuisploeg kwam na een klein kwartier op voorsprong door een treffer van Bart Spil. Nog eens een kwartier later was het Milan Vissie die de score verdubbelde en dezelfde speler zorgde op slag van rust ook voor de 3-0 waarna de wedstrijd in de tweede helft gecontroleerd uitgespeeld kon worden.

Het JVC van trainer Ben de Visser, gedeeld koploper met Westfriezen in de 3e klasse, zal niet echt zitten met de bekernederlaag om de focus volleidg op de competitie te kunnen richten. Komende zondag wacht weer een belangrijke uitwedstrijd bij Grasshoppers in Hoogwoud.