JULIANADORP - Middenmoter JVC heeft uiteindelijk geen vuist kunnen maken tegen koploper Vitesse '22. De Castricummers zegevierden met 1-3 in Julianadorp en liepen zo verder uit op directe concurrent VIOS dat bij Kleine Sluis onderuit ging.

Nick van de Ven, startend in de basis vanwege een blessure bij Jort Kaandorp, was met trwee doelpunten belangrijk voor Vitessse '22. Zo bracht hij zijn ploeg zeven minuten voor rust op voorsprong al maakte Danny Schol vlak hierna gelijk.

JVC mocht tot halverwege de tweede helft hopen op een goed resultaat tot Van der Ven zijn tweede van de middag maakte. JVC probeerde het in de slotfase nog door doelman Hondorp mee naar voren te sturen, maar kreeg het deksel op de neus van Menno Peters: 1-3.