DEN HELDER - In de 2e Klasse A van het zondagvoetbal is FC Den Helder in de thuiswedstrijd tegen Spirit '30 op een gelijkspel blijven steken. JVC wist met het kleinst mogelijke verschil te winnen bij HSV.

Bij FC Den Helder baalde men na afloop van het gelijke spel tegen Spirit ;30. Met name in de eerste helft kreeg de ploeg van Ben de Visser een handvol kansen, maar stond het vizier duidelijk niet op scherp. Uit een counter wisten de gasten uit Hoogkarspel vlak voor rust wel te coren via Rob Reus. Ook na de rust ging FC Den Helder op deelfde voet verder op het zwaar bespeelbare veld. Nadat Bas van Steinvoorn de lat had geraakt was het uiteindelijk Angelo Simmons die in de slotfase het dikverdiende punt voor de thuisploeg wist te redden: 1-1.

JVC blijft de naaste achtervolger van koploper VIOS W nadat het de uitwedstrijd bij HSV met nipt verschil wist te winnen. Mees Clemens zorgde na twintig minuten voor de enige goal van de wedstrijd door de bal van 35 meter in het doel te schieten. De ploeg van trainer Jitze Bosma mocht daarna vooral keeper Colin Hondorp danken want met enkele puike reddingen hield die de nul in Heiloo: 0-1.

Komende zondag 26 maart gaat FC Den Helder op bezoek bij Saenden. JVC speelt die dag een thuiswedstrijd tegen ZAP.