DEN HELDER - De inschrijving voor het JouwSportProject is geopend en iedereen van kleuter tot en met volwassene en senior die kennis wil maken met een andere of nieuwe sport kan zich tot 31 oktober inschrijven via de website. 4 maal kennismaken met een sport naar keuze voor € 5,50 per sport. De kennismakingslessen vangen na de herfstvakantie aan.

Welke sporten?
Zo'n 20 sportverenigingen stellen hun vereniging open via het JouwSportProject om nieuwe enthousiaste sporters kennis te laten met een sport naar keuze. Er kan onder andere gekozen worden uit:

· Golf
· Crossfit
· Gymnastiek
· Dansen
· Scouting
· zwemmen

Meedoen en inschrijven
Inschrijven en betalen kan online via onze inschrijfwebsite. Op deze héél handige en overzichtelijke website zijn de verenigingen te zien en kan er ingeschreven en per i-deal betaald worden. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden.

Via deze link: of kopieer: www.denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/LeefModule kom je op onze inschrijfwebsite. Per doelgroep en kern kan er gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied. De 4 kennismakingslessen starten na de herfstvakantie.

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder

Vragen? Neem contact op met Jordy en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.