JULIANADORP - Bij de Omringlocatie Buitenveld in Julianadorp wordt de beweegtuin op 21 maart op feestelijke wijze officieel geopend.

Tevens kunnen senioren hun fitheid laten testen.

Feestelijke opening Beweegtuin

Het project “Julianadorp in beweging” is opgezet om senioren uit Julianadorp uit te dagen om meer te gaan bewegen. De wens van de inwoners van Julianadorp is om in een beweegtuin te gaan bewegen, maar ook dat er een breder beweegaanbod zou komen voor de oudere doelgroep. Die tuin is nu gerealiseerd en aangelegd bij de Omringlocatie Buitenveld. Daarnaast zijn er ook diverse initiatieven georganiseerd zodat we een breder aanbod van beweegactiviteiten kunnen bieden. In het restaurant van Buitenveld staan diverse sportverenigingen en organisaties met informatie over de verschillende beweegactiviteiten.

Viert u mee?

Senioren worden uitgenodigd om onder deskundige begeleiding te gaan sporten in de beweegtuin. Vanaf 14:30 staan de deuren open en kunt u alvast een kijkje nemen in de beweegtuin. Om 15:00 uur wordt de beweegtuin officieel geopend. Aansluitend is er de mogelijkheid om met een demonstratie-les mee te doen, een workshop gezonde voeding te volgen en aan een fitheidtest mee te doen.

Laat uw fitheid meten!

Vanaf 15:30 uur zijn de deuren van de fysio-ruimte in Buitenveld geopend waar senioren gratis hun fitheid kunnen laten testen. Tijdens deze test wordt de bloeddruk en de algemene fitheid gemeten en een advies voor een beweegactiviteit meegegeven. Vooraf aanmelden is niet nodig. Trek makkelijk zittende kleding aan en kom gewoon langs tussen 15:00 uur en 18:00 uur.

Website Julianadorp in beweging

Wil je alvast een kijkje nemen bij de verschillende beweegactiviteiten, bezoek dan de website van Julianadorp in beweging: http://www.julianadorpinbeweging.nl/

Meer informatie via: Lydia van Noord van Team sportservice Den Helder www.teamsportservice.nl/denhelder of Tel: (0223) 68 47 26.