DEN HELDER - Team Sportservice nodigt sportverenigingen met een eigen accommodatie en sportaccommodatie eigenaren uit voor de gratis bijeenkomst “verduurzaam uw sportaccommodatie”. De bijeenkomst vindt plaats op 7 november 2019 bij Sportvereniging Zeemacht te Den Helder.

Tijdens deze bijeenkomst zal Team Sportservice uitleg geven over de mogelijkheid om in te stappen in een traject om met kosteloze begeleiding van een energie-expert uw accommodatie te verduurzamen, CO2-uitstoot te reduceren en geld te besparen.

In de Routekaart Duurzame Sportaccommodaties staat dat in de komende 10 jaar de CO2-uitstoot van sportaccommodaties gereduceerd moet worden met 49%. De uiteindelijke doelstelling voor 2050 is een reductie van 95%. Een serieuze doelstelling die dus uiteindelijk ook voor uw accommodatie geldt.

Het Ministerie van VWS heeft gekozen voor een landelijke ondersteuningsstructuur. In opdracht van NOC*NSF mogen wij u begeleiden met onze aanpak voor de verduurzaming van verenigingsaccommodaties.

Het begeleidingstraject van Team Sportservice is een aanpak die werkt voor iedere vereniging, zowel klein als groot.

Om verenigingen met een accommodatie goed te kunnen begeleiden doorlopen we een helder stappenplan:
• Inzicht verkrijgen in specifiek voor de accommodatie rendabele duurzame maatregelen
• Ambitie bepalen
• Plan van aanpak opstellen
• Offertetraject begeleiden uitgaande van onafhankelijke benchmarks, inzet betrouwbaar netwerk en eventuele kwaliteitscheck op offertes van derden
• Business case uitwerken, inclusief advisering en begeleiding bij financiering
• Nazorg tijdens de realisatie

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder.

Vragen? Neem contact op met Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.