DEN HELDER - Iedereen van jong tot oud die kennis wil maken met een (nieuwe) sport heeft nu de kans om 4 maal bij een sportvereniging mee te doen voor € 5,50 per sport. Meer informatie en het sportaanbod is terug te vinden op onze website. Volwassenen kunnen onder andere meedoen met: golf, crossfit, atletiek, gymnastiek en nog veel meer. Jeugd vanaf het basisonderwijs kan onder andere meedoen met: twirlen, dansen, judo, tennis, hockey en nog veel meer! Aanmelden kan tot eind oktober. De lessen starten op 4 november.

Kom naar de sport- en spelinstuif in de herfstvakantie!
Team Sportservice organiseert in de herfstvakantie een gratis sport- en spelinstuif voor kinderen van het basisonderwijs. De zaal wordt ingedeeld met verschillende sport- en spel activiteiten en je kunt kennismaken met tafeltennis onder leiding van tafeltennisvereniging T.T.V Noordkop en twirlen onder leiding van Twirlvereniging Passion. Er is ook een springkussen, een voetbalboarding en een stormbaan. aanwezig om je sportief op uit te leven! Aanmelden is niet nodig. Kom op 23 oktober van 10:00-11:30 naar sporthal de Slenk in Den Helder en neem sportieve kleding, zaalschoenen mee en een flesje water mee! Vol = Vol

Lichtjesloop Den Helder
De vijfde editie van de Lichtjesloop, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder zal op vrijdag 15 november 2019 plaatsvinden. De lichtjesloop is een avondwandeltocht die mede door de deelnemers zelf verlicht wordt! Een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 km, een afstand die voor velen goed te doen is. Meedoen?! Schrijf je vooraf online in via onze inschrijfwebsite. Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven.

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder.
Vragen? Neem contact op met Jordy en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.