Het JSP biedt verenigingen de kans om hun tak van sport onder de aandacht te brengen bij leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, volwassenen én senioren. Een kans om inwoners van Den Helder met jouw vereniging kennis te laten maken. Meedoen is simpel: kies activiteiten/lessen binnen de vereniging en bied die aan via de website van Team Sportservice Den Helder.

Het JSP ook voor volwassenen en senioren

Verenigingen kunnen hun tak van sport aanbieden voor jong en ‘oud’: van jeugd tot volwassenen en senioren! Niet alleen leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs de gelegenheid geven om kennis te laten maken met jouw (sport)vereniging maar écht iedereen die graag kennis wil maken met een sport naar keuze!

Aanbod vereniging
Verenigingen die aan het JSP meedoen, bieden maximaal 4 jeugd en 2 volwassen activiteiten/lessen aan die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. Dit aanbod plaatst Team Sportservice op de website. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer. Kijk binnen jouw vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden. De lessen vinden plaats van 4-11 tot en met 30-11.

Wat levert het de vereniging op?
In ieder geval een hoop plezier en wellicht nieuwe leden. Team Sportservice verzorgt alle promotie én verwerkt alle aanmeldingen van nieuwe enthousiaste sporters! De kinderen/deelnemers die aan de lessen meedoen zijn doorgaans zeer enthousiast. Misschien zijn na de 4 lessen ze wel zo enthousiast geworden dat ze lid willen worden bij jouw vereniging! Een kans op meer leden én een goede promotie voor de vereniging.

Extra promotie?!
In de periode voor de herfstvakantie, de exacte datum wordt later bekend gemaakt, wordt er een judo clinic gegeven aan meer dan 1000 kinderen. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om het JouwSportProject op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. We willen hiervoor een promotiefilm maken met filmpjes/ foto’s van verschillende sporten en sportaanbieders in Den Helder. jouw vereniging ook op deze manier in beeld? Wil je dan foto’s of een kort filmpje maken die een beeld geven van de sport of vereniging? Deze mogen gewoon met een telefoon gemaakt worden. Het zou een foto of filmpje (20 a 30 seconden) kunnen zijn van bijvoorbeeld een training maar een kort interview zou ook prima zijn. Het is misschien een idee jeugd deze opdracht te geven. Het bestand kan per whats app verzonden worden naar Jordy van Kesteren. 06 46766668. Of per mail naar jvankesteren@teamsportservice.nl. Vergeet niet om toestemming van ouders te vragen. Wij maken van alle inzendingen een mooi geheel. Op deze manier willen we kinderen inspireren om mee te doen met JSP. We zijn benieuwd naar de inzendingen.

Inschrijven verenigingen
Verenigingen kunnen zich inschrijven via onze inschrijfwebsite. Op die website plaatsen wij ook het aanbod. Zorg voor een avg-proof foto die geplaatst kan worden bij jouw aanbod. Ga naar https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/ en schrijf jouw vereniging in.

Vragen? Mail naar lvannoord@teamsportservice.nl of bel 0223-684726