DEN HELDER -Het JSP biedt verenigingen de kans om hun tak van sport onder de aandacht te brengen bij leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs en volwassenen. Meedoen is simpel: kies activiteiten/lessen binnen de vereniging en bied die aan via het JSP van Team Sportservice Den Helder.

Het JSP ook voor volwassenen en senioren!
Vanaf 2019 kunnen verenigingen hun tak van sport ook aanbieden aan volwassenen en senioren! Niet alleen leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs de gelegenheid geven om kennis te laten maken met jouw (sport)vereniging maar echt iedereen die graag kennis wil maken met een sport naar keuze!

Aanbod vereniging
Verenigingen die aan het JouwSportProject meedoen, bieden maximaal 4 jeugd en 2 volwassen activiteiten/lessen aan die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer. Kijk binnen jouw vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden. De lessen starten na de voorjaarsvakantie.

Wat levert het op?
In ieder geval een hoop plezier en wellicht nieuwe leden. De kinderen/deelnemers die aan de lessen meedoen zijn doorgaans zeer enthousiast. Misschien zijn ze wel zo enthousiast dat ze lid willen worden bij de vereniging! Een kans op meer leden en een goede promotie voor de vereniging. Team Sportservice verzorgt alle promotie verwerkt alle aanmeldingen van nieuwe enthousiaste sporters!

Meer informatie en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder
Vragen? Neem contact op met Jordy en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.