DEN HELDER - De inschrijving voor het JouwSportProject is geopend en leerlingen uit de gemeente Den Helder kunnen zich tot 18 oktober inschrijven. 4 keer kennismaken met een sport naar keuze voor € 5,- per sport.

Naamswijziging:
Voorheen betekende de afkorting JSP, het JeugdSportProject, maar de afkorting betekend vanaf heden het JouwSportProject. We hebben deze naamswijziging ingevoerd omdat we het JSP ook willen gaan aanbieden aan volwassenen en senioren.

Nieuw dit jaar:
Team Sportservice heeft het JSP gedigitaliseerd. Inschrijven en betalen kan per heden alleen online via een nieuwe inschrijfwebsite. Op deze héél handige en overzichtelijke website zijn de sporten te zien en kan er ingeschreven en per i-deal betaald worden. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden.

Meedoen en inschrijven:
Via deze link: https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/ kom je op onze inschrijfwebsite. Klik op de ‘tegel’ JouwSportProject en daarna op de “tegel” inschrijven sportaanbod JSP. Per doelgroep en kern kan er gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied. De lessen starten na de herfstvakantie.

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder
Bij vragen kan je contact opnemen met Jordy en Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.