JULIANADORP - Senioren die graag weer of meer willen bewegen worden uitgenodigd om mee te dansen met een nieuwe activiteit in het project ‘Julianadorp in beweging’: Dansfit

Dansfit
Dans fit wordt gegeven op een klassieke en jazz gebaseerde dansstijl en daar is de muziekkeuze ook op afgestemd. De oefeningen worden afgestemd op de mogelijkheden van de groep en hebben als doel het verbeteren van houding en evenwicht, het onderhouden van kracht en souplesse en natuurlijk veel dansplezier.

De lessen worden donderdags van 10:30-11:30 uur gegeven in het MFC Dorpshuis te Julianadorp en staan onder begeleiding van Ballet en dansstudio Chantal. Danservaring is geen vereiste. Een gratis vrijblijvende proefles behoort tot de mogelijkheden.

Fitheidstest
Het project “Juliandorp in beweging” biedt senioren ook de kans om met allerlei verschillende beweegactiviteiten mee te doen. 21 maart kunt u uw fitheid laten testen tijdens een fitheidstest tijdens de opening van de beweegtuin. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie en opgeven via: info@balletendansstudio-chantal.nl of 0224-299238 of via Team sportservice Den Helder www.teamsportservice.nl/denhelder. Tel: (0223) 68 47 26.