ANNA PAULOWNA - Door het inhaalduel bij Kleine Sluis met 0-2 te winnen gaat FC Den Helder als de nummer twee van de derde klasse de winterstop in. De ploeg van trainer Ben de Visser heeft een achterstand van zes punten op koploper Always Forward, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Bij middenmoter Kleine Sluis hadden de Heldenaren een licht overwicht wat in de eerste helft leidde tot kansen voor Kenny Gerssen, wiens schot door keeper Kenny gerssen werd gekeerd en Andy Muntenaar wiens schot via de bovenkant van de lat over zou gaan. Bij de derde kans was het wel raak toen Gerssen de bal bezorgde bij Ebbe Heinsbergen: 0-1. Wel kwamen de gasten kort voor rust goed weg toen Cees Jan Geerligs de binnenkant van de paal raakte.

Na de rust was FC Den Helder duidelijk de betere ploeg, maar ging men te slordig om met de ontstane mogelijkheden waardoor de beslissing lang uit bleef. In de slotminuut besliste Andy Muntenaar het duel alsnog.

FC Den Helder hervat de competitie op 14 januari met een thuisduel tegen Hollandia T.