DEN HELDER - HCSC blijft in zwaar weer verkeren. De ploeg van trainer Jeffrey Androg, het hele seizoen al geplaagd door blessureleed, bleek zaterdag niet opgewassen tegen Reiger Boys: 1-2.

Het verschil werd al vroeg in de wedstrijd gemaakt toen Floyd Groet binnen het kwartier tweemaal scoorde voor de gasten uit Heerhugowaard. Kort voo rust deed de Helderse derdeklasser iets terug via Gianno Sirvania.

Na de rust had de thuisploeg wel het meeste balbezit, maar tot echte kansen kwam het nooit en in de stand kwam dan ook geen verandering.

HCSC staat met negen punten nog altijd voorlaatste (12e), maar heeft deze week kansen om wat te klimmen. Dinsdagavond gatat men op bezoek bij de nummer elf ZCFC en zaterdag speelt men uit bij de nummer tien in de stand, VV IJmuiden.