WORMERVEER - Op bezoek bij Fortuna Wormerveer heeft HCSC de tweede zege van het seizoen weten te behalen. In een doelpuntrijk duel wist de ploeg van trainer Michel Kakisina met 3-4 te zegevieren.

Waar het dit seizoen al vaak tegen zat, had de Helderse formatie het geluk nu eens aan zijn zijde. HCSC stond bij rust weliswaar nog met 2-1 achter, Adri Robert zorgde voor de gelijkmaker, maar kantelde het duel na de rust.

Clifton Gorissen zorgde voor de gelijkmaker en was de aangever bij de 2-3 van Gianno Sirvania. Fotegui Camara gooide het duel defenitief in het slot al scoorde de thuisploeg in de slotfase nog wel tegen.

Door de zege klimt HCSC met zes punten naar de achtste plaats in de 3e Klasse A. Komende zaterdag speelt de Kakisina-equipe thuis tegen Beverwijk.