HEERHUGOWAARD - HCSC blijft zich presenteren als de meest wisselvallige ploeg van de 3e klasse A. De laatste twee weken zit de ploeg van Mario van der Hert weer aan de goede kant van de score. Zaterdag werd Reiger Boys in Heerhugowaard met 2-3 verslagen.

Met slechts één punt uit de laatste drie duels raakt Reiger Boys verder achterop bij de top vier van de 3e Klasse A. De ploeg van trainer Tom Boukes speelde thuis tegen HCSC een rommelige wedstrijd waarin het binnen vijf minuten al op achterstand kwam na een rake kopbal van Cross Tomassouw. Dezelfde Tomassouw scoorde kort na rust weer na goed voorbereidend werk van Bo de Sadeleer. Reiger Boys kwam hierna sterk terug met treffers van Chris Coesel en Floyd Groet, maar een kwartier voor tijd besliste de koud ingevallen Fotigui Camara het duel: 2-3.

HCSC dat nu achtste staat gaat komende zaterdag op bezoek bij ASV De Volewijckers in Amsterdam.