UITGEEST - Het is een groot contrast tussen het JVC van vorig seizoen en dit seizoen. Waar men in Julianadorp toen in een "flow" zat is men nu blij dat de winterstop is aangebroken. Na het ruime verlies bij FC Uitgeest staat JVC zelfs voorlaatste al ligt alles nog dicht bij elkaar in de tweede klasse.

Tegen het eveneens laaggeklasseerde FC Uitgeest stond men binnen vijf minuten al op achterstand. Door een benutte strafschop van Jordy Bos kwam JVC na een uur spelen op gelijke hoogte, maar nauwelijks een minuut later had de thuisploeg alweer een voorsprong te pakken. Dit zorgde voor een tik bij JVC dat in de slotfase nog eens twee treffers om de oren kreeg: 4-1.

Aangezien er tussen de nummers zeven en dertien slechts drie punten zit is er nog geen man overboord, maar dan moet JVC er na de winterstop wel staan. Men begint wat dat betreft op 14 januari met een cruciale inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Saenden.