JULIANADORP - JVC is door een knappe 4-2 zege op het veel hoger geklasseerde Assendelft hekkensluiter af. De ploeg van trainer Jitze Bosma klom door de overwinning zelfs van de veertiende naar de elfde plaats.

Eindelijk zat alles eens mee voor JVC al had men het in de beginfase even moeilijk toen keeper Colin Hondorp tweemaal handelend moets optreden. na die fase sloeg de thuisploeg hard toe middels treffers van Rik Schop en Hessel Groenhuizen. Mick Spanjaard, die dus eerder tweemaal op Hondorp stuitte, had even later meer geluk en wist de 2-1 te maken, maar nog voor de pauze kopte Schop zijn tweede van de middag tegen de touwen uit een corner van Mees Clemens. Toch viel er nog een goal in de blessuretijd van de eerste helft via Percy Samuel Hoquee: 3-2.

Na de rust vielen de doelpunten niet zo makkelijk, maar was keeper Hondorp net als in de eerste helft alert. De beslissing viel vervolgens tien minuten voor tijd toen Bart Clemens van afstand raak mikte: 4-2. JVC kan komende zondag nog meer goede zaken doen op bezoek bij KFC dat negende staat en twee punten meer heeft.