JULIANADORP - JVC heeft voor de tweede maal op rij een thuiswedstrijd verloren. Was de nederlaag tegen HSV nog volkomen tercht, daar had men tegen het laaggeklasseerde Meervogels`31 zeker recht op meer.

De ploeg uit Akersloot die een moeizaam begin van de competitie kent kwam zeker niet voor de schoonheidsrpijs naar Julianadorp. Terwijl JVC ten aanval trok om een bres in de geel-zwarte muur te slaan, daar sloegen de gasten met een zondagsschot van Broertjes toe.

Ook na de rust kwamen de gasten niet uit de verdedigende stellingen, maar onder barre weersomstandigheden wist de ploeg van trainer Jitze Bosma het tij niet te keren. Sterker, in de blessuretijd maakte Tiebie het nog erger door uit een spaarzame aanval van Meervogels de 0-2 binnen te tikken.

JVC, dat nu acht punten heeft uit zes wedstrijden, gaat komende zondag op bezoek bij Saenden.