JULIANADORP - Tot vijf minuten voor tijd leek het er op dat Schagen United het middenmoot duel tegen JVC in winst wist om te zetten. In de uiterste slotfase gaf de ploeg van trainer Hans de Koning alsnog de 0-2 voorsprong uit handen en eindigde het in een remise.

De gasten hadden in Julianadorp na een half uur een voorsprong genomen middels een kopbal van een Sören Prins en die stand bleef tot diep in de tweede helft staan. De zege leek een zekerheidje voor de gasten toen in de 82e minuut Robin Schouwvlieger de 0-2 liet aantekenen.

Vijf minuten voor tijd keerde het geloof bij de thuisploeg echter terug toen invaller Ties Leeuwensteijn werd gevloerd en Jordy Bos vanaf de strafschopstip de aansluiting vond, en met een waar slotoffensief wist Wilco Dobbe ver in blessuretijd toch nog een punt te redden voor de ploeg van Jitze Bosma: 2-2.