JULIANADORP - JVC heeft thuis een flinke 0-3 nederlaag geleden tegen HSV. Met name omdat de ploeg van Jitze Bosma in de eerste helft verzuimde de kansen af te maken. Na de rust kreeg men vervolgens hard het deksel op de neus.

De ploeg uit Heiloo behaalde zo een ruime zege in Julianadorp, maar mocht daar met name keeper sam Klaver dankbaar zijn. De goalie hield in de eerste helft Mees Clemens van het scoren af door een vrije trap tegen de paal te duwen en ook Bart Clemens en Hans Groenhuizen kregen de bal niet langs de uitblinkende keeper.

Na de rust bleek HSV een stuk effectiever ook omdat de doorgaans betrouwbare Colin Honsdorp er in het JVC-doel bij twee treffers niet goed uitzag. dankzij twee goals van Ruben Bugter en een doelpunt van Bram de Boer eindigde het op 0-3.