JULIANADORP - JVC mag blijven hopen op de eerste klasse na een nipte, maar terechte winst op HSV (1-0). Een vroege goal van Joeri van Klink hielp de thuisploeg aan de zege, dat het nu komende zondag mag opnemen tegen ZSGOWMS. Voor HSV dat vorig jaar ook al net de promotie mis liep rest nog een jaar tweede klasse.

De ploeg van Jitze Bosma deed in eigen huis al snel zaken toen Van klink al in de vierde minuut de score opende op aangeven Rick Schop. JVC vergat vervolgens verder uit te lopen want Van Klink kreeg nog een tweetal kansen en een poging van Jordy Bos werd van de lijn gehaald. Aan de andere kant gaf JVC niet veel weg al moest keeper Colin Hondorp zich eenmaal strekken om de Heilooërs van het scoren af te houden.

Na de rust had de thuisploeg het een stuk zwaarder al gaf de hechte verdediging van JVC niet echt veel weg. Namens de gasten hielp Jeroen Pater de grootste kans om zeep. Ook in het slotoffensief hield Hondorp zijn doel schoon waardoor men in Julianadorp het seizoen nog even verder verlengd.