ASSENDELFT - JVC heeft zich goed hersteld van de harde nederlaag die het een week eerder leed tegen koploper HSV (0-3). Op bezoek bij SVA wist de ploeg van Jitze Bosma na een 2-0 achterstand in de uiterste slotfase toch te zegevieren.

Het werd een enerverende wedstrijd in Assendelft waar de ploeg uit Julianadorp na een half uur tegen een 2-0 achterstand aankeek. Keeper Colin Hondorp had geen verweer op een schitterend schot van Daan Rijkhoff en een kopbal van Sebbe Davids, uit een voorzet van diezelfde Rijkhoff. Omdat Bart Clemens drie minuten later vanuit de kluts echter al de aansluting vond bleef JVC in de wedstrijd.

De tweede helft was nog maar net op gang toen Clemens ook zijn tweede maakte en het duel weer in evewicht was. Dit leek het ook te blijven ondanks mogelijkheden over en weer. Drie minuten in de blessuretijd was het echter invaller Wilco Dobbe die JVC alsnog naar de overwinning schoot: 2-3.

Door de overwinning klimt JVC naar de vierde plaats en mag het komende zondag in eigen huis in acctie komen tegen Meervogels '31.