ZUID-SCHARWOUDE - Na twee nederlagen op rij heeft LSVV op het nippertje een punt weten te behalen in de thuiswedstrijd tegen JVC. Dankzij een late treffer van de 18-jarige Erol Gülali werd het 1-1 op Sportpark Voorwaarts.

Het was een terechte uitslag en uiteindelijk ook een morele opsteker voor de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer. Daarvoor was het duel lang in evenwicht. LSVV had in de eerste helft een overwicht en kreeg via Colin Vennink zijn beste mogelijkheid. Na de rust lag het initiatief iets meer bij de gasten uit Julianadorp.

lang leek het duel dan ook doelpuntloos te eindigen tot in de 78e minuut Hessel Gronhuizen een vrije trap bezorgde bij de net ingevallen Tim Leeuwestein die keeper Antoine Vagevuur passeerde. LSVV bracht vervolgens enkele aanvallende wissels en uiteindelijk met resultaat. Na een scrimmage voor het doel van keeper Colin Hondorp was het uiteindelijk de jonge invaller Gülali die de bal over de lijn wist te krijgen.

Komende zondag 15 oktober gaat LSVV op bezoek bij FC Medemblik. JVC speelt dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen HSV.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie