DEN HELDER - FC Den Helder heeft naast de eerste periodetitel van de Derde klasse A gegrepen. Uitgerekend tegen het nog puntloze SEW gaf de Helderse formatie een 2-0 voorsprong uit handen en speelde met 2-2 gelijk waardoor het eerste prijsje van het seizoen naar Always Forward ging.

Bij SEW werd het allereerste punt van dit seizoen gevierd als een overwinning en terecht want de ploeg van Jeroen Slaager speelde in Den Helder een prima wedstrijd. De gasten uit Nibbixwoud leken op weg naar de zevende nederlaag op rij toen Kenny Gerssen al voor rust tweemaal het net had gevonden. SEW gaf zich echter niet gewonnen en toonde na rust het nodige karakter. Vie twee doelpunten van spits Mitch Rekveld werd zodoende alsnog het eerste punt binnen gehaald.

Komend weekend gaat FC Den Helder op bezoek bij Grasshoppers. SEW speelt zondag een thuisduel tegen SV Enkhuizen.