DEN HELDER - HCSC heeft zaterdag een punt overgehouden aan het thuisduel tegen FC Castricum. Op De Dogger was verdediger Remco Vet belangrijk door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen: 2-2.

Vet scoorde zijn eerste treffer na een uur spelen na een vlot lopende aanval nadat de gasten uit Castricum in de eerste helft via Peijs op voorsprong waren gekomen. Tien minuten voor tijd leek het alsnog mis te gaan voor de ploeg van trainer Kakisina toen Jansen de 1-2 liet aantekenen voor de gasten, maar op het moment dat de slotminuut inging besloot rechtsback Vet nog maar eens uit te halen van buiten de zestien en dat leverde de Helderse ploeg toch nog een punt op.

Middenmoter HCSC, dat zevende staat in de derde klasse, gaat komende zaterdag op bezoek bij ADO '20 in Heemskerk.